Perussivusto, hinta 250 (+alv 24%)

Perussivu I Perussivu II

 

Perussivusto on vakiohintainen ja -näköinen sivusto. Asiakas toimittaa valmiit kuvat ja tekstin. Voit valita yllä olevista kahdesta vaihtoehdosta mieleisesi. Sivunvalmistuksen lisäksi hintaan tulee domainmaksu sekä webhotelli (menee ulkopuoliselle toimijalle), jonka hinnat ovat alk. 49 (+alv 24%). Hinta yhteensä 299 € (+alv 24%).

Jos tarvitset pelkistetyt verkkosivut, joiden päivitystarve on olematon, hinnat alkaen 190 €. Kysy tästä vaihtoehdosta lisätietoja info(at)neitinapsa.fi

 

Tilaustyönä, hinnat alkaen 350 euroa.

Ensiksi mietitään millainen tarve kotisivuille on. Tuleeko päivitettävää esimerkiksi viikottain, vai onko sivujen teksti aika lailla vakio.

- Mitä sinne tulee. Tekstit ja niiden sisältö.

- Kuvat, kuka toimittaa ja millaisia kuvia.

- Kuka päivittää ja kuinka usein.

- Sivuston osoite ja tilan tarve (esim. perussivut tarvitsevat huomattavasti vähemmän tilaa kuin vaikkapa verkkokauppa tai valokuvagalleria).

- Tarvitaanko somea, esim. Facebook tai Instagram.

- Sivuston ulkonäkö.

- Budjetti.

Näiden asioiden jälkeen teen ehdotuksen sivuston ulkönäöstä, aikataulusta ja hinnasta. Jos hyväksytte ehdotuksen, ryhdyn työhön sovitun aikataulun puitteissa.

Tässä vaiheessa otamme ulkopuoliselta palveluntarjoajalta palvelintilan sekä domainin (eli osoitteen tulevalle sivustolle). Hinta vaihtelee sivuston koon ja osoitteen mukaan, mutta keskimäärin 50-90 €/vuosi.

Kun sivusto on valmis, katsotaan mahdolliset muutokset ja parannukset. Kun kaikki on ok, sivusto julkaistaan.

 

Päivitys

Kun sivusto on valmis, täytyy välillä päivittää sekä sivuston tekstejä että itse ohjelmaa.

Autan tarvittaessa:

- päivittämään sivuston tekstejä ja kuvia.

- päivittämään ohjelmistot.

Näistä asioista voi myös huolehtia itse.

 

Jatko

Valittavasti netti on täynnä hakkereita, ja niihin on syytä varautua, varsinkin jos sivusto on tehty dynaamisella sisällönhallintajärjestelmällä, esimerkiksi Joomlalla tai Wordpressillä. Tekemäni sivusto on "perusturvallinen", mutta mitään takeita en voi antaa.

 

Mitä sitten jos sivustolle murtaudutaan?

Pahimmassa tapauksessa koko sivusto pitää tehdä uusiksi. Tämä ei ole välttämättä mikään suuri urakka, jos varmuuskopioinnit ovat kunnossa ja ne ovat "puhtaa". Jos olemme sopineet päivityspaketista, hoidan puolestanne sivustot kuntoon, jos jotain sattuu. Päivityspakettien hinnat alkaen 89 euroa vuosi.

KAIKKIIN HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV 24%